Het is weer Pasen! Dat betekent twee weken vakantie, eieren zoeken, lente in het land, ... Kortom ieder jaar opnieuw een prachtige periode!


Helaas is COVID-19 nog steeds niet verslaan. Toch willen we niet bij de pakken blijven neerzitten.


 

Wij, van Het Attribuut, willen de grootste paaseizoektocht organiseren die Borsbeek ooit heeft gekend (uiteraard volledig coronaproof en volgens alle geldende maatregelen). Dat kunnen we echter niet zonder jullie hulp!


Hoe kan je meehelpen? 


Hieronder vind je tien verschillende kleurplaten van paaseieren. Kies er één of meerdere, druk ze af en kleur ze - samen met je bubbel - in. Vervolgens hang je ze op de ruiten of deuren van je woning.


De bedoeling is dat mensen zich opmaken voor een wandeltocht doorheen Borsbeek en op zoek gaan naar zoveel mogelijk verschillende paaseieren. Om die wandeling nog leuker te maken, hebben we bij ieder paasei een opdracht voorzien. Zie je graag gekke dingen gebeuren voor je voordeur, kan je dus ook kiezen voor het paasei met de leukste opdracht ;)


Kort samengevat: kies een kleurplaat, druk ze af, kleur ze in, hang ze op en spread the word!

Oh, en als je dat allemaal hebt gedaan, trek je natuurlijk zelf je wandelschoenen aan om mee op speurtocht te gaan ;)


Zo kunnen we samen zorgen voor de grootste - coronaveilige - paaseizoektocht ooit in Borsbeek!


Deze actie zal lopen van zaterdag 03/04/2021 tot en met zondag 18/04/2021! 


Er is aan deze actie ook een leuke wedstrijd verbonden! Neem tijdens het wandelen een leuke foto van je bubbel en post deze op Facebook of Instagram met de hashtag #PAASEIZOEKTOCHT! Vergeet ons zeker niet te taggen! Op Facebook: @hetattribuut en op Instagram: @het_attribuut. Wie weet val jij in de prijzen! De winnaar wordt bekend gemaakt op 18 april! 


Veel kleur- en zoekplezier! 


Mogen wij u vriendelijk verzoeken tijdens het wandelen steeds rekening te houden met de geldende coronamaatregelen. Voor de meest recente maatregelen verwijzen wij u graag door naar de officiële overwebsite: https://www.info-coronavirus.be/nl/


Houdt u tijdens het wandelen ook aan de verkeersregels. Wandel steeds op het voetpad, let op bij het oversteken en hou het veilig voor iedereen.


Het Attribuut vzw is niet verantwoordelijk voor eventuele boetes die u krijgt tijdens het wandelen vanwege het overtreden van de verkeersregels of de geldende coronamaatregelen. De rechten voor de paaseieren zelf zijn voorbehouden aan Het Attribuut VZW.

De Paaseieren

De Opdrachten

Credits:


Kleurplaten en visuals                       /                      Jens Adriaensen

Heeft u vragen  of opmerkingen? Dan kan u ons steeds contacteren via info@hetattribuut.be